FAQ

Algemeen

De Nationale Conferentie Gevangeniswezen is een initiatief door een groep ex-gedetineerden, speciaal opgezet om de kloof tussen (ex-)gedetineerden en professionals te dichten en het gevangeniswezen effectiever te maken.

De conferentie is bedoeld voor onderzoekers en professionals om hun visie, stem en boodschap te delen met de velen honderdduizenden professionals werkzaam in en rondom het gevangeniswezen.

Inzichten, dialogen en diepgaande gesprekken over het gevangeniswezen van zowel de ex-gedetineerden en gevangeniswezen professionals.

Op 27 Oktober 2022. Het volledige programma met het tijdschema’s vind je op onze programma pagina.

De Conferentie is een initiatief dat gestart is door een groep ex-gedetineerden. Meer over ons op onze over ons pagina

Tickets

Je kan je ticket online bestellen via onze ticketpagina. Tickets voor dit evenement worden niet via andere verkooppunten aangeboden.

Je kan direct online afrekenen met iDeal, creditcard of PayPal.

Ja, je mag een ticket voor iemand anders bestellen.

Ja, er zijn kortingen beschikbaar voor grote groepen. Neem hiervoor contact op met de organisatie via onze contact pagina.

Programma

Er komen meer dan 10 sprekers, experts en panelisten tijdens het programma. Het volledige programma wordt gaandeweg dit jaar bekend gemaakt. Houd onze website, social media en nieuwsbrief in de gaten voor nieuwe aankondigingen.

Ja, het hele programma is live en wordt online/digitaal georganiseerd. Bij een groot aantal onderdelen kun je interactief deelnemen of vragen stellen aan de experts en gasten.

Elke conferentiedag vindt online plaats via Zoom Events. Per dag ontvang je een toegangslink op je e-mailadres. Vooraf aan elke conferentiedag krijg je steeds de nieuwe toegangslink opgestuurd. Bewaar je mails van ons daarom goed en check voor de zekerheid ook je spam-folder.

De beste ervaring heb je als je conferentie volgt met de Zoom app op je computer of laptop.
Download deze daarom op tijd vooraf aan de conferentie en zorg dat deze up-to-date is.

Download Zoom

Ja, als je waardevolle tips hebt voor een spreker, expert of ander soort onderdeel dat voor jou niet mag ontbreken kun je ons contacteren via onze contact pagina

Ja, je bent vrij om aan te sluiten bij elk onderdeel.

Ja, het volledig programma wordt opgenomen. Nadere informatie hierover volgt na de conferentie.

Cookies op de website van de Nationale Conferentie Gevangeniswezen
Wij gebruiken functionele en analytische cookies voor website optimalisaties en statistieken.